Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erik Axel Karlfeldt gör parodi

 

Erik Axel Karlfeldt gör parodi

genom versraden:

den vår de svaga kalla höst. ”

Mitt motförslag är:

den höst som de starka kallar vår




Fri vers av Fredrik P. VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-10-31 20:54



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
En gnutta Nietzsche i Karlfeldt där - helt rätt att vända bakåfram och humanisera übermenschtramset. Men i övrigt är det ju en fin dikt - både hans och din!
2014-11-03

    ej medlem längre
Ha ha
2014-11-01

  walborg
Riktigt smart tänkt och matchat!
2014-10-31

  KYREUS of Sweden
SMHI-smart
2014-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP