Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fredag eftermiddag


jag köper en penna
tillverkad i Japan
och låtsas
att jag varit där




Fri vers av lisalajsa VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-10-31 22:23



Bookmark and Share


  Connie
En bra start för att skriva poesi ;)
2014-11-20

  Mogen Skrivmaskin
Så ja! :-)
2014-11-01
  > Nästa text
< Föregående

lisalajsa
lisalajsa VIP