Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något jag har så svårt att förstå är hur såväl män som kvinnor oavsett ålder och mognad, kan stanna kvar och förlåta när deras partner sårar och sviker dem gång på gång ...


Visa dig själv den respekt du förtjänar ...

... genom att 
tacka nej!
till den som ej
kan låta bli
att ständigt 
såra och svika dig ...

Det spelar ingen roll
hur synbarligt
snygg, vacker och underbar
den än är
om den ej
en sådan självrespekt har
att den
nöjer sig med dig
den sig säger sig älska
utan måste söka bekräftelse
utanför relationen
för att kunna stanna kvar ...

En gång
är en gång för mycket!

- Du är värd så mycket mer än så!

Den som mot dig gör så ...

... be den dra åt helvete 
och välj att din egen väg gå ...

Ty det finns så mycket bättre
alternativ i ditt liv 
du har och kan välja på!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-11-01 04:47



Bookmark and Share


  Magica VIP
Japp, en person som är otrogen är bara att lämna, inget att ha.
2014-11-03

  Titti Rydberg VIP
Sanningens ord i strålande komponi
2014-11-02

    ej medlem längre
Så sant.
Bra skrivet!
2014-11-02

  Ingrid Trolle
Mycket bra!
2014-11-01

  ResenärGenomLivet VIP
Tack för en mycket bra text...
2014-11-01

  Rozsi.kovacs

Mycket bra skrivet jag har tagit
tillbaka min självrespekt, och det
känns så bra i mitt inre men ack så
lång tid det har tagit.....
2014-11-01

    ej medlem längre
Det här är i sin enkelhet en ruskigt bra text tycker jag. Dessutom är ju budskapet vackert vilket inte gör saken sämre.
2014-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP