Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt för många väljer att gå in i en relation med en person oavsett hur barnen reagerar på densamma eller vad personen tycker om barnen ...


Till dig som av hänsyn till dina barn ...

... väljer att
träffa någon
uteslutande
när de ej är hos dig ...

Till dig vill jag säga ...

- Dina barn
är en oskiljaktig
del av dig!

- Om den du träffar
är den rätta för dig
kommer dina barn
att bekräfta detta för dig ...

... såväl direkt
som indirekt ...

Ty dina barn
säger inte nej
till att välkomna någon
som får dig att må bra
eftersom de vill se dig glad!

Men om du väljer
att fortsätta träffa någon
när dina barn ej är hos dig
på grund av 
att antingen dina barn
ej accepterar denna person
eller att denna person
ej accepterar dina barn ...

... Då är det hög tid
att du funderar lite till
om det verkligen är någon
du träffar som du egentligen vill ...





Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-11-01 06:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Här finns det grader i helvetet. Skälen att hålla barnen utanför nyare relationer kan ju vara att skona dem från ständigt nya relationer om det byts kärleken ofta. Men visst när tiden är mogen. (Två dagar efter att jag flyttat ut från mina barn hittade deras mor en ny partner som låg i sängen när femåringen kom smygande på natten.)
Gissa om det barnen stod i min hall dagen efter och grät chockad över att sovrumsdörren var låst och modern prioriterade som hon gjorde. Och en vecka senare en ny, sen en ny och sen en ny. Din text väckte minnen, och ilska. Fast det är tjugo år sedan.
2014-11-01

  stig wikman
Ja , Peter .

Bra skrivet .

Lyssna på barnen
även i sådana fall .

APPLÅD TILL DEJ .
2014-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP