Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ljus mitt i mörkret!

Om Du förlorat någon kär
låt inte sorgens skugga ta över här!
Minns också det goda i livet
som var, det var ju det som bar!
Den glädjen finns ju kvar
och det är ju just den där
som bär mig vidare här!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-11-01 09:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du har hittat meningen. Gott!
2014-11-07

  Olof Lagerhorn VIP
Klokt och bra skrivet!
2014-11-05

    Dan Myrbeck
Ja, bra!
2014-11-03

  ULJO
Briljant skrivet. Bokmärke!!!!!!!!!!
2014-11-02

  Irene Åberg
Bästa Ewa-Britt
Tänkvärda ORD
Då vi Minns Våra Nära
och Kära*i Hjärta*Sinne*
Kram*
2014-11-01

    ej medlem längre
Så bra och sant Ewa!

Bokmärker!
2014-11-01

    Maria Malm
Glädjefyllda minnen är värda guld!
2014-11-01

  ResenärGenomLivet VIP
Så bra skrivet...just så...
2014-11-01

  louisegirl
Så sant och fint skrivet
2014-11-01

  Ezmeralda VIP
Ja så ska man tänka. Minnas allt vi fick uppleva tillsammans. Mycket lockar till skratt och vi mår alla bra av det.
2014-11-01

  Lars Hedlin
Mycket bra och fint
2014-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt