Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gustavsson G

Från dag som blir dag
Ett annat liv en annan jargong
Ångest
Oro
Byts ut till sång
Trasiga strumpbyxor
Trasig kappa
Ett äpple till lunch
Låt dom aldrig fatta
Dina beslut
Men det syntes inte då
Dina repliker satt i teaterns ridå
Paus
Paus
Paus
En konst som aldrig kan återuppstå




Fri vers av Prue86
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-01 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Prue86
Prue86