Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.skrivunder.com/sluta_avliva_katter_med_mina_skattepengar


Möte

Ett möte om viktiga ting
Samlas, bilda ring
Ta varandras tassar
Vi vet att det inte passar
I alla tvåbentas vision
Att vi talar om utsattas situation
Men det handlar ju även om era skatter
Som går till att avliva hittekatter
Istället för att ge dem de hem de förtjänar
Varje katt har en uppgift om du den tränar
Och hjälp oss att informera
Om vikten att kastrera
Det är många små katter som får fara illa
För att de bor på en bondgård och inte i villa
Vi vill också ID-märkas och registreras
Så ni måste ta ansvar för hur vi hanteras
Mötet avslutas klockan åtta,
Sen samlas vi över en nyfångad råtta

NÅGON DÄREMOT?

Finner mötet avslutat!

 




Bunden vers (Rim) av Solitaire VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-11-01 19:58



Bookmark and Share


  Connie
Verkligen något som ska fram i ljuset. Så här års är det massor av sommarkatter som sitter och väntar på att få komma in i värmen igen! Hade alla kastrerat sina katter hade inte de oönskade katterna behövt födas!
2014-11-03

  erkki
Skojig text med ett allvarligt budskap!
2014-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP