Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du fattas mig! Mer än vad jag med ord förmår att berätta det för dig ...


Vet att jag kan lyfta dig ...

... från de djupaste
av mörkerlandets
allra mest destruktiva
skrymslen och vrår ...

... Om du bara låter mig
få en chans att göra så ...

Vet att jag kan
få dig att komma och gå
mer än du själv 
ens inser och förstår
att du faktiskt förmår ...

Men jag vet också
att min blotta närvaro
i ditt liv 
föder de tankar
och känslor
inom dig
vilka tillsammans
utgör det frö
som kan komma 
att gro, växa och slå rot
i dina allra innersta
skrymslen och vrår ...

Och att det är då
förutsättningarna föds
och utvecklas till det
som utgör fundamentet
för den självkänsla
vilken öppnar vägen till
den framtid du drömt om
och så länge önskat
men ej vågat tro på ...

... Men som du alltid
innerst inne vetat om
att du kan nå 
om du bara vågar tro
att din framtid blir
som du själv vill ...

Om du bjuder till ...

Frågan som vuxit 
och utvecklat sig
inom varje litet
skrymsle och vrå inom mig
är utifrån insikterna jag fått
ifrån min medvetenhet om
vad jag vet om hur jag
kan påverka dig ...

... som jag förmedlat 
i inledningen av detta mitt flöde här ...

- Har du någon gång funderat över
och kanske tänkt tanken på
att du med din närvaro
din beröring
och din själva existens
i det som är mitt liv
kan göra det samma med mig
som du vet att jag kunnat 
och kan göra för dig?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 462 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-11-01 21:32



Bookmark and Share


    Marelia
Du kvalificeras nog som en av Poeter.se's skickligaste poeter. Fantastiska dikter, fantastiska ord, fantastiska tankar. Slutet i den här dikten är även den, just precis... fantastisk :)
2014-12-26

  Maiah VIP
Kärlek, fint
2014-11-02

  WyS VIP
Ord utan handling förblir ord men ingen fysisk närhet.
2014-11-01

    ej medlem längre
Peter... ibland blir du det positiva personifierat... inget ont i det, det är bara så som du är... (och få förunnat ;)
2014-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP