Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De stora förälskelserna i mitt är inte många, närmare bestämt två.


Du

Ibland saknar jag dig fortfarande.
Du var så speciell, att pojkarna
sögs till dig, som bin till en blomma,
fylld av nektar.
Och jag stod där,
med hjärtat bultande av kärlek,
eller förälskelse.
Och kanske kunde vi ha älskat varandra.
Och kanske hade jag varit den lyckligaste
pojken på jorden.
Eller kanske hade detta bitterljuva minne,
blivit ett före detta förhållande.

Jag saknar dig fortfarande,
ibland,
men inte ofta,
längre




Fri vers av Highend
Läst 275 gånger
Publicerad 2006-04-04 22:07



Bookmark and Share


    Camillaa
speciell och vacker
2006-10-07

  Queen_of_Rain
vackert skrivet om vemodet. det som hade kunnat bli men aldrig blev, som lämnar en att undra.
2006-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Highend
Highend