Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var det verkligen bättre.....?


Verklighet till salu

verkligheten
har hamnat på börsnyheterna
devalverats
o är nu inte ens hälften så verklig
som förr....




Fri vers av Highend
Läst 407 gånger
Publicerad 2008-08-28 07:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Highend
Highend