Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det var ingen som kunde acceptera att du faktiskt är borta

Han slängde rosorna på kistan

anklagande

du var så ung

som om han aldrig skulle acceptera

att du var borta

och att han

fortfarande var kvar

han slängde de röda rosorna på kistan

kommer aldrig glömma det

han slängde rosorna på kistan




Fri vers av Highend
Läst 335 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-14 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Highend
Highend