Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Flödet förmedlar det jag vill rätt bra ...


Denna kväll är speciell ...

... Mer speciell än igår kväll ...

Men likväl är den 
mindre speciell än den kväll
som väntar imorgon ...

Precis så som känslan
jag bär inom mig
Känslan av 
hur mycket du fattas mig ...

... lite mer 
för var dag ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-11-01 23:51



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Det där med
längtan - det
är svårt - oavsett
målet för vår
längtan
2014-11-02

  Titti Rydberg VIP
Kan känna igen detta så väl
För min saknad och längtan blir
bara större och större för varje dag som går.
2014-11-02

  Maiah VIP
Känns som något livsviktigt som avlägsnar sig....
2014-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP