Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En helvetes natt

Novembernatten
förvriden av vrede
slungar blixtar
genom tätnande regn
Glasrutor skakar
av dånet
I onåd av vår tid
hukar vi i mörkret
När ljusen brinner ut
Ett efter ett
Darrar våra strupar
Skenar våra hjärtan
Stirrar vi i tomhet
Vem står på tur?




Fri vers av Solitaire VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-11-03 22:59



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ja om vi nu har förnuftet till att bli rädda…

2014-11-09

  Connie
Naturen är inte nådig, en dag kommer vi att få betala tillbaka vad vi stulit av den!
2014-11-06

    tramp
ujjj mustigt och kraftfullt skrivet Härligt ! Tänker på blåkullenätter men här har nog åskan slagit ner i Novemeber ! ?
2014-11-05

  erkki
Suggestiv! Den här förmedlar väl ungefär samma känsla som min nyskrivna Skeppsbrottet. Fast min tycks för lång. Som novembermörkret.
2014-11-04

  Ronny Berk
naturlyrik av bästa sort; med mänsklig anknytning - som ställer frågan ...
2014-11-04

  Tess74
Å vad starkt och bra skrivet!
2014-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP