Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Även om det kanske inte blir så där alldeles bättre imorgon så hjälper det en bra bit på vägen dit att tänka så ...


Tänker på dagen som är idag ...

... och att den imorgon
kommer att bli till igår ...

... Lite mer distans
till allt det som just nu 
känns och är ...

... När allt känns
lite mindre svårt ...

Och inte lika 
frustrerande, 
kallt och rysligt hårt ... 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-11-02 17:30



Bookmark and Share


  AgnesP
Det finns dagar och så finns det dagar. Underbart fin liten text om det.
2014-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP