Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag träffar dig i fantasin

du är inte min
fast jag fantiserar om att kanske
säga något
jag vill helst göra det ansikte mot ansikte
men du bort långt bort
så jag fantiserar om att komma och
hälsa på istället
ta med mig några blommor och
lite vin
vad vet jag och sedan
fråga ärligt upprätt
om jag får bjuda ut dig på en krogrunda
och sedan när vi är riktigt fulla
efter sådär åtta stycken öl
går vi hemåt
och jag säger något roligt
och du skrattar och sedan
kysser jag dig och kväver allt ljud
dina ögon stirrar in i mina
jag får plötsligt en funktion en mening
dina läppar är fuktiga och
du ler du ler så vackert så det gör ont
och sedan är vi hemma och vi
knullar i över en timma
och sedan ligger vi i sängen
och pratar om den där gången
då vi först började prata
och vi värmer varandra
hoppas att det aldrig blir morgon
och sedan är vi tillsammans för alltid
men jag vet inte
du är inte min
just nu fantiserar jag endast om detta liv




Prosa av Carl Vincent Joachim Lindström
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-02 18:32



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Ursnyggt skrivet-minst sagt!

Bokmärker givetvis.
2014-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Carl Vincent Joachim Lindström
Carl Vincent Joachim Lindström