Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saknad ängel

första gången jag såg dig gråta
var när du inte kunde komma upp i klättertornet
det var i dagis
andra gången
var när din häst gått vidare
du sa att han hemsökte ert hus
tredje gången
var på skolavslutningen
du slutade nian då
jag gick fortfarande i åttan
vi grät för att vi inte skulle kunna se varandra lika ofta längre
vi var glada endå för vi lovade att vi skulle ses igen
men fjärde gången
var det jag som grät
för du bröt löftet






Fri vers av DarkIsTheWorld
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-02 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DarkIsTheWorld
DarkIsTheWorld