Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två sidor

För en gång,
Är jag lycklig.

Idag är jag glad
Men ändå inte

Allt vi planerat uppfylls
Ändå känns ingenting
Det spelar ingen roll
Ändå så gör det det

Total konflikt med mina inre tankar
Hur kommer det sig att jag kan tänka såhär
När jag har det så bra?
När vi har det så bra?

Alltid lugn och samlad
Bara utåt

Inåt; tumult
Katastrof och evigt självcentrerat hat

Ändå känner jag glädje
För jag har dig
Håller mig stabil
Mitt lugn i stormen




Fri vers av DarkIsTheWorld
Läst 84 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-08 01:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DarkIsTheWorld
DarkIsTheWorld