Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu när det är över

jag kan inte
jag vill inte
jag orkar inte

ord som upprepas
upprepas tills de inte längre hörs

ord som hörs
men tolkas fel

ropar efter mamma
förtvivlad, vilsen
rädd
du tror att jag vill vara hos henne
men allt jag gör
är att be om ursäkt
för att hon offrade sitt egna liv
för att få mig

en odåga, en hora
det är det du kallar mig

och nu när det är över
så förstår jag inte

hur kan man vara hora
när man väljer bort sex

hur kan du inte förstå att all ångest
8 år av självskadebeteende
allting som hänt
sexlusten finns knappt

det tar tid
jag vill bli bättre
men samtidigt vill jag inte finnas

utan dig har jag inget
och samtidigt som jag säger
att jag har hällre inget än dig

så vet jag att du är det enda jag vill ha






Fri vers av DarkIsTheWorld
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-11-14 15:25



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Texten gjorde mig darrig!
Fångade mig och gjorde ont.
2018-11-17

  Marita Ohlquist VIP
Stark text som berör!
2018-11-14
  > Nästa text
< Föregående

DarkIsTheWorld
DarkIsTheWorld