Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ond cirkel

Jag trodde allt var okej
Att livet äntligen blivit bättre
Ändå så kommer allt tillbaka
Slår till hårdare än någonsin
Så hårt

Det bryter mina ben
Krossar dom

Jag har klarat mig så länge
Varje dikt jag skriver
Varje anteckning
Känns som ett hejdå till världen

Du förtjänar någon annan
Någon som är hel
Någon som inte är jag

Jag vill inte dra in dig i det här
Vill inte störa din perfekta balans
Det går inte
Du är min värld
Det som håller mig kvar

Jag kommer fördärva dig

Förlåt




Fri vers av DarkIsTheWorld
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-26 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DarkIsTheWorld
DarkIsTheWorld