Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom tillbaka eller försvinn

Ensam med mina tankar
Musik och vin
Mjuk päls och ett lågt kurrande

Ett beroende
Framkallat av dig
Känslan av välbefinnande
Behöver dämpa det

Vem är du?
Vet du vad du gör med mig?
Hur du påverkar mig?

Det är redan för sent
Intresset för mig
Om det ens var det det var
Har flyttats till någon annan
Någon som också visar intresse

Ändå så kan jag inte sluta
Tänka på dig
Längta
Till den dagen du kommer tillbaka

Vill visa dig
Att jag, även jag
Vill veta vem du är
Även jag har frågor

Snälla kom tillbaka




Fri vers (Fri form) av DarkIsTheWorld
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-02-07 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DarkIsTheWorld
DarkIsTheWorld