Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför tittar ni på mig sådär

ingen förstår
inte egentligen
vill kunna göra som ni
prata med alla

inte vara rädd
det går inte

bankar i huvudet
en oändlig klump i magen
kämpar emot tårarna
luften tar slut

kan inte fly
vill inte slåss

varför tittar ni på mig sådär




Fri vers av DarkIsTheWorld
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-10 12:34



Bookmark and Share


    Julia Sixten
ingen kan någonsin förstå hur den andre känner, inte egentligen. Även ifall vi är lika är vi alla olika. Vi är unika men samtidigt likadana. Vi kan bara göra vårat bästa och försöka acceptera oss själva för dom vi är. Du kan sluta kämpa och slåss för du duger precis som du är!
2016-11-10
  > Nästa text
< Föregående

DarkIsTheWorld
DarkIsTheWorld