Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det susar bland hjärncellerna.


Höstsallad.

Hon ligger med huvudet under täcket som utan att andas.

Ute är det höst.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Ivanovitj
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-03 15:44



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det skrivna är en morot för var möjlig läsare att söka sätta tänderna i. Hellre det än att blott gå ned på knä och som bita i gräset.
2014-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Ivanovitj

Mina favoriter
Centralstationens toalett