Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kan..


Hångla.

Jag funderade på att skriva en dikt. Men jag kan inte. Jag funderade på att sjunga en sång. Men jag kan inte sjunga. Jag funderade på att rita en teckning, eller måla en tavla. Men jag kan ju inte det heller.

Sedan funderade jag på om jag skulle hångla. Jag funderade länge. Jag funderade så länge att det gick som i en loop.

Ja. Jag kan hångla. Riktigt bra till och med.

Men man kan inte hångla ensam.

Sedan funderade jag på att det var ju jävligt synd. Jag som är så bra på att hångla..

Sedan funderade jag på att kanske skriva en dikt i alla fall.




Övriga genrer av Ivanovitj
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-05 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivanovitj

Mina favoriter
Centralstationens toalett