Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arktiska drömmar

De skar ut våra ögon
Och världen svartnade medan blod rann som tårar
Tysta ord föll som drömmar från himlen
Poesi från helvetet...

Jag drunknade i en arktisk evighet
Omsluten av ishavets vindar
Som en filt av frustration
Och tusen svältande isbjörnar dog under norrskenet

Rosor av blod, stjälkar av tårar
Vissnande i skymningen
En himmel i lågor, ett hav av hat
Ännu förblindad...

Jag sjunker i ett långsamt nalkande mörker
En döende värld under Fimbuls karga himmel
Och verkligheten viskar maniskt sitt morbida mantra;
Vem ska sakna mig när jag är död?




Fri vers (Fri form) av Son of Hades
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-03 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Son of Hades