Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nervimpulser.

allt som händer
mig
dig

bara nervimpulser i hjärnan

alla fjärilar i magen
när du är nervös eller upphetsad

bara nervimpulser i hjärnan

kärlek
lust
ilska
sorg

bara nervimpulser i hjärnan
men inte mindre verkligt

känslor
så abstrakt
en impuls mellan nerver
inte något konkret
men inte mindre verkligt

ett slag
rätt i magen eller näsan
smärta

smärta är inget mer
"ont" är inget mer

än en nervimpuls i hjärnan
men inte mindre verkligt

som något med substans
som ett träd
eller en lampa
eller om du vet
du
jag

tankar
minnen
drömmar

åh du vet hur det går
alla bara nervimpulser i hjärnan

men inte mindre verkligt

än en kula
i huvudet

smärta
död
liv
kärlek

abstrakt
inte konkret

men inte mindre verkligt
än nervimpulserna i hjärnan

 

© Juli 2014




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-03 20:33



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket bra i spännande form!
2014-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP