Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt oss leka kärlek

Svalorna runt taken
och sommarens park
juninatten sjunker
kärleken är stark
neonljuset från gatan
några meter bort
natten känns oändlig
men sommarn blir kort

Kom till mig älskling
så finns vi här en stund
låt oss leka kärlek
till sömnen tar vår blund

Vågorna från havet
vid lugnets strand
mjuka som sammet
mot kärlekens band
piren i skymningen
där molnen lyser blå
tid för känslosvall
det kan vi förstå

Kom till mig älskling
så finns vi här en stund
låt oss leka kärlek
till sömnen tar vår blund

Ljuset över ängen
där blommorna står
vackra i sin fägring
kärleken dem får
solens varma strålar
smeker ljummen vind
fåglarnas leklust
kring nyutslagen lind

Kom till mig älskling
så finns vi här en stund
låt oss leka kärlek
till sömnen tar vår blund

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 714 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-11-04 22:00



Bookmark and Share


  Angel of love
Helt underbart fin, sparar denna.
2014-11-07

  Connie
Härligt varm skön text! Lustarna vaknar till!
2014-11-06

  Bo Himmelsbåge
Låt oss leka Kärlek i juninatten stark... är precis vad vi behöver drömma om nu i höstmörkret...
fint upplyftande...!
2014-11-05

  ResenärGenomLivet VIP
Din underbara dikt lyser upp i höstmörkret...
2014-11-05

  Marianne Räf
Det står: "blommorna är vackra i sin
fägring..." Och, det slog mig att det
är så fagra texter du ofta levererar!
En hugsvalelse för själen å läsa dem...
2014-11-05

  Lars Hedlin
Verkligen fint!
2014-11-05

  louisegirl
Underbar dikt, målande i kärlek
2014-11-05

  Ingrid Trolle
Härligt ljus och
varm dikt med
målande vackra
bilder både av
omgivningen och
kärleken
2014-11-05

    ej medlem längre
Trevlighet!
Alla skäl till kärlek är rätt!
2014-11-05

  Marita Ohlquist VIP
Underbar dikt om längtan efter kärlek i sommarnatten!
2014-11-05

    ej medlem längre
En kärleksfin längtan..
2014-11-05

  Teresia Ridell
"Låt oss leka kärlek till sömnen tar vår blund". Underbart poetiska ord, som värmer.
Mycket fint skrivit (ja hela dikten) !
2014-11-05

    ej medlem längre
Så fint.... och så ljuvligt att drömma sig bort till en juninatt med kärlek i parken.
Det strålar av sommarens värme och skönhet....
2014-11-05

    prima donna
denna melodi (för jag hör en sådan) sjunges i vemodig ton, över nejden den ekar
2014-11-05

    ej medlem längre
Underbar liten kärleksdikt, precis den genre du behärskar bäst.
2014-11-04
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO