Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek och sommarregn

Bara vi i sommarregnet
friska droppars serenad
en doft vid skymningen
och från daggkåpans blad
ett svalkande dopp
vid drömmarnas strand
vi torkade varandra
med en kärleksfull hand

Regnvåta i natten
blev kärlekens fotspår
minnen från det ljuva
och barndomens år
på bryggan där i viken
där vävdes vår dröm
till en varm förståelse
så kärlekslen och öm

Vi dansade på klipporna
när gryningen la till
vår nyupptäckta kärlek
stod alldeles still
så revade vi seglen
mot horisonten la vi ut
en resa för framtiden
utan ett givet slut

Bara vi i sommarregnet
mot känslornas stad
på radions spelas ljuvligt
en mjuk kärleksbalad
på hotellets sidenlakan
får vår framtid fart
där värmer vi varandra
så sant och underbart

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 391 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-11-07 06:38



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Fin kärleksballad i sommarregnet...!
2014-11-08

  Lars Hedlin
Mycket fint;)
2014-11-08

    ej medlem längre
Ljuvligt fint.
2014-11-08

    prima donna
Ömt och fint!
2014-11-08

  Ninananonia VIP
:) vackert
2014-11-07

  ResenärGenomLivet VIP
Har man kärlek i hjärtat så spelar regnet ingen roll...härlig text...
2014-11-07

    ej medlem längre
Underbar skildrad kärlek i sommarens regn blir vacker men skör poesi
2014-11-07

    ej medlem längre
Du skriver så berörande vackert.
2014-11-07

  louisegirl
Helt underbart skrivet om kärlek i sommarregnet..
2014-11-07

  Marita Ohlquist VIP
Mjukt och fint och alldeles underbart!
2014-11-07

    ej medlem längre
En dikt som fullföljer den underbara titeln.
2014-11-07

  Angel of love
Så vacker och underbar sommarkärlek i regnet.
2014-11-07
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO