Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Börjar bli riktigt ruggigt där ute ...


Att åter en gång vakna ...

... till ännu en dag
fylld över alla bräddar
med intet annat än saknad ...

... får mig blott 
att vilja krypa ner
och somna om igen ...

Tänker inom
att när jag ikväll
åter vaknar
är du här
hos mig ...

... och fyller livet
så som det
borde vara mig givet
med innebörd och mening
tillsammans med
all den kärlek
vi skapar i ljuv förening ...

Kanske det är
lite för mycket 
jag förväntar mig
men tänker att ibland ...

... någon gång ibland
kanske tillvaron
är snäll med mig
och låter mig få
den dig
som så innerligt fattas mig ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-11-05 13:17



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Berörande
2014-11-06

  Lynx63 VIP
Underbar!
2014-11-05

  Rozsi.kovacs

Din längtan känns i luften
vackert skrivet
2014-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP