Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Affirmationsflöde av seriell typ ... Typ ...


När det nu så åter är kväll ...

... visar tillvaron
att den inte riktigt vill
mot mig vara ens lite snäll ...

Å  andra sidan
somnade jag aldrig om igen
så kanske det hjälpte till
att göra så att det inte blev
som jag önskade att det skulle bli ...

... Att när jag vaknade
så skulle du vara här ...

Men som den optimist
jag är på kronisk nivå
nu som då
ger jag tillvaron en ny chans
att bidra till 
att det kanske imorgon
eller nästa dag
kan bli som jag vill ...

Dröm och verklighet
är ej samma sak ...

Det är något jag vet!

Men å andra sidan
är jag väl bevandrad kring
och medveten om
min egen envetenhet ...

... och min förmåga
att omvandla drömmar
till verklighet ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-11-05 19:13



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Opptimismen bästa
vinnarvapnet
2014-11-06

    prima donna
Målbildsträning och affirmationer och positivt tänkande kommer man långt på, även om det inte alltid blir som man tänkt sig. Kram
2014-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP