Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredag

det är natt och
du springer in i en skog och
plockar hallon med gud
den gungar din dödlighet
över en kristallklar hasard
den ger av
en märklig odör
ljuset rinner ut ur
mina blåa ögon och
älskling du är hög
och springer runt och
plockar hallon med gud




Prosa av Carl Vincent Joachim Lindström
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-05 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Vincent Joachim Lindström
Carl Vincent Joachim Lindström