Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förundrat betraktar vi varandra.

Förundrat betraktar vi varandra,
föraktar, eftertraktar, beundrar
varandra
och alla andra
som tycks leva
sina liv i fyrfärgstryck.
I skuggan av varandra
utvecklar vi ständigt våra varumärken
medan vi undrar om vi duger
inför de andra.
Om våra foton möjligtvis är lika bra,
om vår familj är lika lycklig
eller om vi är lika lyckade
som alla andra.
Och medan vi sorterar
skorna i hallen,
fotograferar
maten vi äter
och berättar
om saker vi shoppat
så tynar vi sakta bort
och allt som finns
kvar inför alla andra
är en av de andra
som lever sitt liv
i fyrfärgstryck.








Fri vers (Fri form) av hippsomhapp Hepp
Läst 170 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-06 00:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra fångat!
2014-11-06

  Solitaire VIP
#instalife
2014-11-06

    Sefarge VIP
Minilivskris
Sortering.
Klokt,medryckande
Skrivet.

2014-11-06
  > Nästa text
< Föregående

hippsomhapp Hepp