Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför blev det som det blev..? Men kanske ändå var det bäst så...?


Dagarna vandrar

Som en drömbild kom
hon till mitt ensamma liv
bland vissnande löv

Tiden var sen då
sommarens vind försvunnen
till varmare land

och blommornas prakt
bruten var, fåglarna sjöng
sorgsna vid havet

Bland minnen jag gick
samlade skärvor från tiden
vi ännu var två

Men bort du försvann
ur mitt liv, jag vet ej vart
Mot vem ler du nu

Men dagarna vandrar
och minnen bleknar allt mer
sanden ut rinner

Nu lycklig jag är
med dig min käraste vän
Jag älskar dig så




Fri vers av Rimsmeden
Läst 439 gånger
Publicerad 2006-04-05 09:02



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
vackert bildspråk omän lite högttravande språk.. känns något konstlad i radbrytnignarna till sista raden i varje stycke inledningsvis men från 4de stycker är det riktigt bra
2006-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Rimsmeden