Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Denna kärlek

det oerhörda
åskar över sig
som snö över ditt bröst
som blommor i ditt hår
jag lägger en kall hand
över ditt oerhörda schakt
jag lägger en trött kudde
över din nakna sömn
en gränslös kärlek
som om denna kärlek
var den enda kärlek som fanns
jag följer ögonens rullande
spiral tills ljuset
väller genom mig




Prosa av Carl Vincent Joachim Lindström
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-06 14:40



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Mycket bra!
2014-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Carl Vincent Joachim Lindström
Carl Vincent Joachim Lindström