Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovan där...

Uti teatersalongen
ligger en kille en så lång en
utsträckt på platser tre
folk sa: --Hur kan du dig så bete
och varifrån kommer du? -Från balkongen!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-06 20:58



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Jag skrattar gott. Hur du fick till denna.
2014-11-10

  Lars Hedlin
Skoj!
2014-11-07

    ej medlem längre
Kul bild!
2014-11-07

  ULJO
Den var bra
2014-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt