Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag har alltid trivs och känt frid under månen framför allt känt skönheten under den


under månen

under månen föddes jag under månen vandrade jag
igenom ungdomen under månen krigade jag

för mina rättigheter till existens och friheten under
månen älskade jag under månen känner jag friden

tryggheten under månen lever jag för känslan
mystiken finns inga ord under månen undra hur

den är där ovan med tiden kommer bekräftad




Fri vers av den nakna poeten
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-07 05:32



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Bra källa att hämta kraft från
Kramar
2014-11-07

  angela Täubert fd Jansson VIP
Ja under månen skrev du kanske denna helt fantastiska dikten! Du blir bara bättre och bättre, nu "känner" jag dig i dikten!
2014-11-07
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten