Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1046,50 hz


C

Cirkus Cirkörs celebra cikada Cecilia cyklade centripetalt.

Cecilias citrongula cykel cirkulerade.

Centrum centrerade cirklarna.

Cirkusen celebrerade Cecilia.

Cikadan celebrerade centrifugalkraften.

Cikadan Cecilias cellistiska C censurerades.




Bunden vers (Annat versmått) av hippsomhapp Hepp
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-07 12:49



Bookmark and Share


  Nanna X
gillar C! Citroner, Cello och Cirkus Cirkör. fint att du angav våglängden för bokstaven också!
2014-11-07
  > Nästa text
< Föregående

hippsomhapp Hepp