Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

önskar enkelhet

önskar enkelhet
tillvaro
tvåsamhet
i det som kan ses
istället motsägelsefull
för liderlig
sökande

intensiv och återhållen
gränsdragande och gränslös
efter mötet med min skugga på ett operationsbord
gröper den för alltid ett hål i min rygg
jag önskar grensla
pressa ned
suga
märgen
dö i rytmer
den
knullar mig mot ytterlighet

tvingar mig att leva innanför




Fri vers (Fri form) av ing
Läst 652 gånger och applåderad av 31 personer
Utvald text
Publicerad 2014-11-07 20:39



Bookmark and Share


  Blåbäret
känns så intensivt äkta att det är omöjligt att vika undan blicken.grymt.
2014-12-01

  Fredrik Gaefke
Rå, men ändå med vackra harmonier och melodier. Mycket snyggt!
2014-11-19

  Hestia VIP
Så starkt, längtansfullt, vackert och passionerat!
2014-11-17

  Heikki Hellman
Jag ser i dina rader rika åsikter!
2014-11-17

  Ronny Berk
tycker om den poesin, ja !
2014-11-15

    ej medlem längre
Återvände hit och slogs åter av din "efter mötet med min skugga på ett operationsbord"

Levande dikt.
2014-11-12

    ej medlem längre
välskriven och genomtänkt. drivs fram av saknadens och längtans poler. och på något sätt upplever jag att dikten söker ord för det som rubriken önskar men hamnar i motsägelser och kamp för överlevnad. och lösningen på dikten. den sista raden. kommer inte förbli länge. du längtar till ett utanför. fin stark dikt.
2014-11-09
  > Nästa text
< Föregående

ing
ing