Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för mycket


i drömmen älskar jag med
ett vattenfall
i mitten ett träd
rötter som vilar i det svarta
nästan vaken är jag
opportunist
ingen sant osjälvisk handling
fullt vid mina sinnen inser jag
idag har jag inget
språket obsolet
min röst är mitt verktyg
men utan ord
gör jag mig förstådd
sången min krycka för att klara av dagen
släpar mig runt
distanslös
smärtsamt självupptagen
är rädd för avståndet som bildas

/

jag mår bättre utan din röst
mitt hår växer lite varje dag
vad finns kvar när jag skalat bort
vardagens måsten
jag är rädd;
inte mycket
jag vill inte älska med en ful röst

/

önskar jag vore lätt
lättsam
har aldrig varit tjej
min könstillhörighet alltid bara min
gick direkt från barn till kvinna
vad är kvar av sexuell identitet -
förälskade ideal
kombinationen
bröst ögon
kuk ögon
- i avsaknad av stereotypa klicheér
pansexuell
helst utan definition
för mig att skydda, dölja, förvilla
inför vissas ögon




Fri vers av ing
Läst 465 gånger och applåderad av 29 personer
Utvald text
Publicerad 2015-01-02 21:54



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket bra - strålande
2016-08-04

  i af apa
som skaren tog haren...!

det här kan jag inte annat än
tycka mycket mycket om...!
2015-01-02
  > Nästa text
< Föregående

ing
ing