Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han följde givet ord!

-Jag sa ju till dig, töm lager!
Så sitter du och ölar Fager!
-Javisst gör jag så!
Lyder dig alltid då!
Din order jag direkt in tager!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-08 04:28



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Mycket bra!
2014-11-11

  Irene Åberg
Bästa*Ewa-Britt*Det*BÄSTA*TACK*
Klurig*Finurlig*
när*Ölet*
tar över*Lagret*/Kram

2014-11-09

  limerick
Ha!Ha!Ha!
2014-11-08

  ULJO
Återigen en bra limerick
2014-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt