Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångar fram med hetta!

-Är han nu lika aktuell...
-Men vännen, värmen känner du väl?
-Vilken värme då...
-När en het person du träffar på...
Eller måste han öppna sitt spjäll...






Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-11-08 05:55



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Öppnar han sitt spjäll,
blir det hett under
hans fäll!
2014-11-11

  limerick
Ha!Ha!Ha!
2014-11-08

  ULJO
Den var bra den. Du är helt suverän.
2014-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt