Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dröm

detta minns jag
vi borrar ett hål i våra skallar
blodet rinner ner inte ut
ner i våra magar
och in i våra tarmar
vi kräks ut våra tarmar
men de ser inte ut som tarmar
de ser ut som svarta mjuka kablar
tanklöst hopsamlade på golvet
och jag bär upp mina svarta tarmar
i famnen som en korg
och försöker trösta dem
visa lite omtanke lite ömhet
och i våra skallar finns ett hål
där livet tycks gå in och passera
sedan minns jag inte mer




Prosa av Carl Vincent Joachim Lindström
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-08 15:01



Bookmark and Share


    paris
jag har drömt typ e x a k t det här, vilket är ganska läskigt om du ocksâ har drömt det. Alltsâ nästan exakt. Fast i min dröm sâ liksom slingrade sig kablarna och ville tappas pâ golvet efter ett tag. Det är väldigt konstigt har du drömt det pâ riktigt eller bara hittat pâ lite?
2014-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Carl Vincent Joachim Lindström
Carl Vincent Joachim Lindström