Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hämtat från en av de senaste mardrömmarnas kreativa källa till inspiration ...


Om man ser på livet utifrån ett mer positivt perspektiv ...

... så känns tillvaron
lite som en metafor
där jag representeras av
ett objekt i form av en bil
vilken körts 
på tok för hårt och tufft
alltför många mil ...

Just här och nu
känner jag mig
som om jag just genomgått
årets bilprovningskontroll
och erhållit åtföljande
besiktningsprotokoll ...

Som kommentar till
utfärdat körförbud
har tjänstemannen antecknat
en liten notering 
utifrån rådande situation ...

- Skrotning
är som alternativ
min rekommendation

då det är tämligen oekonomiskt
att ens överväga nödvändig reparation ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-11-08 18:30



Bookmark and Share


  Epione VIP
Komiskt med en tragisk underton. Fyndigt
2014-12-08

    prima donna
Stark känsla. Ibland kan bilen behöva tankas och ladda upp batterierna
2014-11-14

  ninfea VIP
Tycker om helhetsbilden här men att skrota något/någon är ingen utmaning...
2014-11-08

    Ken Cassel
Bra Peter

gillas

Mvh..
2014-11-08

  ResenärGenomLivet VIP
Bra beskriven känsla...sorglig, men bra...
2014-11-08

    ej medlem längre
Sorgligt med "körförbud" och sådana kommentarer i kanten...
Smärtsamt och berörande...
2014-11-08

  WyS VIP
Ha,ha...gott med självironi! Du får kosta på en reparation i etapper!
2014-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP