Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kall, kallare...

Om man sänker rumsvärmen den
sparas olja direkt, sa Kals vän...
Kylskåpsdörr på glänt
Kal nu med hoppet tänt...
Nu sparas pengar har han på känn!!!







Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-08 19:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kul! :)
2014-11-09

  Lars Hedlin
;)
2014-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt