Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du?


När armarna inte når

när fötterna inte bär

och fåglarna irrar

ovanför


Jag rör mig inte

bara orden

till dig


Hjälp min otro

du?

finns du här?


Svärtad november

i suddade drag

liksom jag


Vänd ditt ansikte hit


det är ett tomrum

mellan mig

och all förväntan


Vänd den mot mig

du

din kärlek















Fri vers av bittemi VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-11-09 15:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vackert du berör,

'Vänd den mot mig

du

din kärlek
2014-12-08

  Lärling
Mycket fint formulerat!
2014-12-08

  Bibbi VIP
Grattis till ännu en placering "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2014-12-08

  Mirreh VIP
Stark, fin och mycket charmig.
2014-12-08

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-11-11

  Lärling
Dina ord berör
2014-11-11

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket berörande känsla...
2014-11-10

    ej medlem längre
Fint om längtan.
2014-11-10

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2014-11-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Finstämd dikt som väcker tankar om kärlekens väsen.
2014-11-09

  Marita Ohlquist VIP
Texten sjunker in och ligger kvar en stund.
Bra skrivet.
2014-11-09

    ej medlem längre

Blir berörd av din fina text ...
2014-11-09
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP