Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi mötes i Stockholm

mellan solsken och åska har jag kämpat för dig
mellan dag och natt har jag tänkt på dig
mellan avstånd och närhet har jag känt dig
mellan Stockholm och Malmö har jag väntat på dig
mellan dröm och verklighet har jag strävat efter dig
mellan ljus och skugga har jag funnit dig
det är vi nu, allt annat är som bortblåst




Fri vers av Nafisa
Läst 592 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-11-09 15:51



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Vackert !!
2015-06-09

  Lars Hedlin
Bra skriftat!
2014-11-11

    Bo Malte
fint...
2014-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Nafisa