Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Make The Moment Last


Vi sa aldrig för evig kärlek
Men det sken ut från våra hjärtan så att alla
klart och tydligt
Kunde se våra hjärtan le av djup kärlek
Vi sa aldrig för evig kärlek
Och kanske var det det som blev problemet
Att vi aldrig mer än visade för evig kärlek.




Fri vers av Mirja Johansson
Läst 227 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-09 23:36



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2014-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Mirja Johansson
Mirja Johansson