Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rasfallet


Gång på gång
Artikel efter artikel
Program efter program

Konstateras;
Aldrig tidigare har befolkningen i Sverige
varit så positiva till invandring som nu!

Så varför
all denna oro?
Denna hets?
Denna stress?

Finner ingen anledning
att skriva något om rasdiskriminering

Det är ju lugnt just nu

Enstaka händelser
kan inte hindra fakta




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jack E. Gladh VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-10 18:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja man kan undra vad de är så nervösa för...
2014-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST