Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aftur heim

bussen med sin röda näsa
planen lyfter från jorden
allting öppnar igen

vi skall väl alla hem
någon gång
dagen för födelsen
i det högsta bruset
trivs vi bäst i fnittret
det som inte smittar

de kammar sina hundar i parken
och mörkret faller från himlen
kiosken har stängt i


tidtabellen alla tablåer
färgen på det gula löpet
alla som backar tillbaka
ryggar för allt som


kostnaden kontra priset
vilken den dyraste känslan
efter ankomsten nedanför
att trivas bäst mittemellan


alla halvfulla glas dem vi
och vi vaknar igen och vi
blundar och ler

vi som låtsas och vi
som vill mer mer mer
visst skall vi alla hem
någon vankar på perrongen
gråter dystert och torrt







Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-11-16 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP