Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Se*


Se mig
För den
som Jag
Är*

Inte För
den som
du Tror
att Jag
Är*
Se*Sanningen
i*Vitögat*Nu

11/11-14 Av*I.Åberg




Fri vers av Irene Åberg
Läst 156 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-11 17:07



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Instämmer med Senta!
2014-11-12

    ej medlem längre
Fint skrivet!
Du har så rätt!
2014-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg