Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag räknar revben


Jag grät inte idag
jag var inte hungrig idag
och jag spydde inte idag

Såg du inte det?

Jag skrattar plast, du försvinner fort
och jag räknar revben och stirrar in i väggen

Ser mönster som inte finns,
och bländas av all förtvivlan
Mönster finns alltid kvar.

Det är bara människor som går sönder




Fri vers av Linda Antoinette
Läst 429 gånger
Publicerad 2006-04-05 15:34



Bookmark and Share


    n.
wow. vad duktig du är.

uppfattar det som den handlar om ätstörningar och dess motiv...

big kram. du är grym.
2006-04-09

  Queen_of_Rain
bra dikt med snygg välplacerad symbolik och mycket känsla.. bra avslutande fras
2006-04-07

  Ms Lovecraft
Huvudet på spiken! Tyvärr. Känner igen mig själv alldeles för mycket i den här. Därför bra som fan.
2006-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Linda Antoinette
Linda Antoinette